Mørelaft avisa

Hytter fra Mørelaft

Her finner du artikler og intervju med noen av våre kunder

VALGFRITT PÅ KONGSHAUGEN bilde

VALGFRITT PÅ KONGSHAUGEN

Med skitrekket som nærmeste nabo og en fantastisk utsikt over Sunnmørsalpane blir Kongshaugen på Fjellsætra beskrevet av mange som selve indrefileten på Sunnmøre.

Her er MøreLaft klare til å bygge ut et område med 20 hyttetomter. Byggestart allerede i år.

Ski inn og ski ut
-Vi gleder oss stort over å endelig kunne starte tomtesalget på Kongshaugen, sier Kenneth Brunstad hos MøreLaft. Med en unik beliggenhet i praktfullt terreng og med mulighet for ski inn og ski ut regner vi med bra trøkk rundt disse tomtene, sier han.

Mange muligheter
Her kan man velge mellom en av MøreLaft sine standardmodeller, eller ta utgangspunkt i en av disse og skreddersy hytta etter egne ønsker og behov. Også i disse prosjektene vil det være mulig med egeninnsats.

Her kan du lese mer om prosjektet: Kongshaugen

LEI UT HYTTEN NÅR DU IKKE BRUKER DEN SELV bilde

LEI UT HYTTEN NÅR DU IKKE BRUKER DEN SELV

Gjennom utleie utnytter du tiden du ikke benytter hytten selv til å få inntekter, og mange drar nytte av denne muligheten til å finansiere hyttedrømmen.

Vi samarbeider med Norwegian Cabins / Sunnmørsalpane Hytteutleige, som har jobbet med utleie i Sunnmørsalpane siden 2015.

En avtale med profesjonell utleier vil kunne benyttes overfor banken ifb med finansiering. 

Klikk her for å lese mer, eller ta kontakt for mer info

 

SKREDDERSYDD FRA MØRELAFT bilde

SKREDDERSYDD FRA MØRELAFT

ANITA OG STIAN HOFSETH FRA ÅLESUND VALGTE EN BASIS HYTTEMODELL FRA MØRELAFT, MEN FIKK EN SKREDDERSYDD INNVENDIG PLANLØSNING.

Selv om du velger en hyttemodell fra MøreLaft har du store valgmuligheter. Du står ganske fritt til å sette ditt eget preg på hytta, slik Anita og Stian har gjort.

De var fast bestemte på å velge en lokal leverandør og valget falt på MøreLaft. Paret mener det var et lykkelig valg:
- Vi ble lovet hytte før jul og den stod ferdig 18.desember. MøreLaft har levert varene både i forhold til service, løfter og frister.
Tanken var å pusse opp og bygge på hytta til Anitas foreldre, men Anita og Stian fant fort ut at det ville være en bedre løsning å bygge ny hytte på tomta.

Ny planløsning
- Innvendig valgte vi selv å bestemme hvordan vi ville ha det. Blant annet snudde vi rundt på kjøkkenet slik at vi fikk arbeidsbenken mot vinduet. Et annet eksempel på skreddersøm er at vi ønsket ett soverom i første etasje. Dette løste vi med ett tilbygg for bad/vaskerom.
Anita er opprinnelig fra Stranda og Stian fra Sykkylven, men paret bor nå i Ålesund. På hytta finner de tilbake til røttene og roen.

Anbefales
- Vi trives vanvittig godt her og ikke minst i den nye hytta. Det er et familievennlig område med mange turmuligheter. Like nedenfor går en preparert lysløype. Hytta ligger såpass høyt at vi har flott utsikt. Om sommeren har vi sola til langt ut på kvelden. Anbefales, sier Anita og Stian om både hytta og Fjellsetra.

I SMØRØYE PÅ OVERØYE bilde

I SMØRØYE PÅ OVERØYE

MIDT I SMØRØYET PÅ OVERØYE I STORDAL HAR MØRELAFT PROSJEKTERT FEM HYTTER OG 20 FRITIDSLEILIGHETER SOM PRAKTISK TALT LIGGER MIDT I SKITREKKET!

Hyttene er av modellen Mari fra MøreLaft i tømmer eller reisverk og med muligheter for carport. Du kan også velge en av de andre hyttemodellene om du skulle ønske det. Her vil det også være mulig med egeninnsats hvis det er aktuelt.

Hyttegrend
MøreLaft kan også tilby fritidsleiligheter i samme område i Overøye Hyttegrend. Leilighetsbyggene som oppføres er firemannsboliger der første etasje er i reisverk og andre etasje i seks tommer tømmer. Ski in og ski out.

Beliggenhet
- For MøreLaft er det viktig å kunne tilby
de beste beliggenhetene på hver destinasjon, forteller salgssjef Joar Ekornes.

For aktive
Overøye byr på naturskjønne omgivelser med supre forhold for aktiviteter og rekreasjon sommer og vinter. Flotte muligheter for alpint, lange tur- og lysløyper og ikke minst et ott og trygt område for barn.
For den aktive på sommeren er det gode forhold for sykling, downhill, ske, småviltjakt og seterdager.

I umiddelbar nærhet finner du populære Stolen Pub som har quiz-kvelder og andre hyggelige arrangementer.

LeiligheterLeilighetene i første etasje har overbygd inngangsparti, islagt gang, innvendig sportsbod, romslig bad, eget vaskerom, to soverom, stor stue- og kjøkkenløsning. Sydvendt terrasse.

Leilighetene i andre etasje har tre soverom og hems som kan benyttes til ekstra soveplasser. Sydvendt balkong med overbygg.